Inzamelingsactie voor mixed relay

Gepubliceerd op 20 november 2022 om 17:04

Steun onze topvrouwen Alexandra (BSC) en Tineke (IDA) voor het mixed relayproject.

BSC-lid Alexandra Danneel en Tineke den Dulk van IDA zijn een crowdfunding opgestart om hun seizoen te kunnen financiëren en een volwaardig mixed relayteam te kunnen afvaardigen naar de wereldbekerwedstrijden. Wij, als club, steunen hen met veel plezier naar de komende wereldbekers in Almaty, Kazachstan. Daarom organiseren wij aanstaande woensdag (23/11) een inzamelingsactie op onze clubtraining (19u tot 20u) in het Boudewijn Seapark stadium. 

De actie is zeer eenvoudig. De hele training staat in teken van hun mixed relay. Elke aflossingsronde die geschaatst wordt tijdens de training, brengt geld in het bakje voor onze nationale mixed relay dames. Alle deelnemers krijgen achteraf een drankje en een traktaat van onze club.

Wil jij ook onze nationale ploeg ondersteunen? Kom dan zeker aanstaande woensdag naar de Brugse ijsbaan of doneer rechtstreek via deze link:

https://whydonate.nl/en/fundraising/help-alexandra-en-tineke-naar-de-world-cups-in-kazachstan?fbclid=IwAR3e8DCHq4TX8HryFGsjQXM5KbbiCqRHuki4MP5Yw4qnpwL45L5V0zSOrDQ 

Brugse snelschaatster Alexandra in actie
Brugse snelschaatster Alexandra in actie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb